نحل منفرد

عسل طبیعی + زنبورداری + نحل منفرد +پرورش زنبور عسل + عسل درمانی + عسل طبی + خواص عسل

عسل نحل منفرد

        نحل منفرد نام محصول گروهی از زنبورداران ایرانی است که با تشکیل یک خوشۀ کاری و احداث یک شرکت تعاونی در شهر نجف‌آباد اصفهان اقدام به تولید ، بسته بندی و فروش بدون واسطۀ عسل طبیعی کرده اند.


 

(عکس برگرفته از سایت زاگرس کندو)

         این زنبورداران با روش های نوین علمی و کوچ دادن کلنی­ها به مراتع مختلف ، زنبورها را از شهد گل ها بهره‌مند کرده و بدون استفاده از شکر یا مواد افزودنی ، عسل طبیعی تولید می کنند .

      از عسل­ های تولید شدۀ اعضای گروه ، قبل از ورود به مراحل بسته بندی  نمــونه­گیری می­شود. نمونه ها در آزمایشگاه‌های معتبر  بررسی و در صورت تأیید ،  عسل ها بسته بندی خواهند شد.      

        مرحلۀ بعدی حرارت دادن به عسل ها است . دلیل حرارت دادن ایجاد تأخیر در عملکرد یکی از آنزیمهای سودمند موجود در عسل طبیعی است که بین اجزاء تشکیل دهندۀ آن پیوند ایجاد نموده و این پیوندها  عسل را  آرام آرام جامد می کند. در این فرآیند که "رُس کردن" نام دارد خواص عسل حفظ می شود .

          رُس کردن که به اشتباه به شکرک زدن معروف است به شکل دانه دانه شدن ، خمیری شدن و در نهایت جامد شدن عسل دیده می‌شود .

        از مزیت های نحل منفرد آن است که با استفاده از تجهیزات مناسب و دقت در حرارت دادن موجب حفظ همۀ  آنزیم ها ، ویتامین ها و ارزش های غذایی عسل شده و عسل ها سمّی نمی شوند . البته به علت باقی ماندن آنزیم ها عسل پس از مدتی طولانی تر دوباره رس خواهد کرد .

          در پایان عسل ها در محیطی بهداشتی با استفاده از ظروف استیل در شیشه های استاندارد بسته بندی و بدون واسطه به دست مشتریان می‌رسند . 

عسل شفای مردمان است.(آیة 69 سورة نحل)

        عسل روح کشتزاری از گل ها است . عسل اکسیری است شفا بخش ، فساد ناپذیر، استریل و طبیعی که زنبور عسل آن را از شهد گل‌ها تولید می کند . اساس عسل از قندهای ساده‌ای تشکیل شده که بدون نیاز به گوارش جذب بدن شده و مستقیماً سلول‌ها را تغدیه می کنند . این وی‍ژگی موجب نیرو بخشی و باز‌پروری اعضای بدن و کمک به بهبود بیماریها می‌شود .

       علاوه بر قندها بسیاری از ویتامین‌ها ،آنزیم‌ها، ریز‌مغذی‌ها و حتی مواد معدنی مورد نیاز بدن در عسل وجود دارد که خواص خارق العادۀ عسل به این مواد مربوط است .

        تحقیقات علمی بر آموزه‌های طب سنتی در خصوص تأثیر فوق العادۀ عسل برای تقویت اعضای بدن و پیشگیری و درمان بیماری‌ها تأکید کرده است . به عنوان مثال عسل برای بهبود حافظه ، رفع استرس و اختلال خواب ، کاهش قند و تری گلیسرید خون ، کاهش وزن ، جلوگیری از آلزایمر ، تقویت قلب و مغز ، بهبود عملکرد سیستم ایمنی ، حفظ و بازگرداندن زیبایی پوست ، بهبود سوخت و ساز کبد ، کاهش خطر ابتلا به سرطان ، تقویت و رفع اختلالات معده و روده ، درمان بیماریهای کلیوی ، درمان زخمها و سوختگی ها ، معالجه و پیشگیری از سرماخوردگی وآنفولانزا و بسیاری از بیماریهای دیگر مؤثر است.

روش و مقدار مصرف

         عسل برای برخی از مشکلات تأثیر فوری دارد ، اما لازمۀ بهره‌مندی از خواص آن ، گنجاندن آن در رژیم غذایی برای بلند مدت است . برای درمان بیماری‌ها ، خوردن روزانه سه تا پنج قاشق غذا‌خوری عسل ، قبل و بعد از خواب و در میانۀ روز توصیه می شود . هر قاشق غذا خوری عسل دارای 60 کالری انرژی است و باید جایگزین مصرف قندهای دیگر شود .

       عسل طبیعی در درمان دیابت نیز مؤثر است اما بیماران دیابتی باید در مورد میزان مصرف آن با پزشک خود مشورت کنند .

       عسل های ایران ، از گیاهان دارویی ، پر خاصیت و مقاوم مناطق کــــم بــــاران استحصال می‌شونــد و از بــهتـرین عسل‌های جهان هستند.

       عسل تولید شده از هر نوع گیاه علاوه بر خواص عمومی که گوشه ای از آن ذکر شد دارای خواص درمانی ، طعم ، بو و رنگ منحصر به شهد آن گیاه است.

      نحل‌منفرد با کوچ دادن کلنی‌ها به مراتع مختلف اقدام به تولید عسل‌های متفاوتی نموده که برخی از خواص  آنها را به اختصار ذکر می کنیم .

آویشن:تقویت و بهبود معده و دستگاه گوارش ، تقویت بینایی ، رفع تنگی نفس

کنار: ضد کم خونی، تقویت اعصاب و قوای جنسی، تقویت اعضای رئیسه

آنغوزه:بازکننده مجاری تنفسی برطرف کننده سستی اعصاب

گون گز: ضد پوکی استخوان و دردهای مفاصل ، مقوی دستگاه گوارش ، ضد تهوع

بهارنارنج:مقوی قلب و اعصاب ، ضد بی خوابی ، آرام­بخش

 اکالیپتوس:ضدسرماخوردگی و آنفولانزا،تب­بر،ضد­برونشیت

 شوید: تثبیت فشار خون، ازدیاد شیر مادران ، پایین آورنده تری گلیسرید خون

چند گیاه جنوب: درمان درد مفاصل، مقوی اعصاب دستگاه گوارش و نرم کنندۀ سینه

چند گیاه بهاره: تقویت اعصاب ، محرک اشتها ، درمان پوکی استخوان ، ضد نفخ و حساسیت

 

ارسال بیش از دو شیشه 900 گرمی عسل  در تهران رایگان است .

  55902055

09125393457 

محمد منفرد


          صمیمانه پاسخ گوی سؤالات ، سفارشات و مشاوره در خصوص پرورش زنبور عسل هستیم . برای برگزاری کارگاه های آموزشی کاربردی ،جذاب و رایگان در دانشگاه ها ، فرهنگسرا ها و سایر مراکز آمادگی داریم. لطفاً ما را از تجربیات خود در مورد خواص عسل آگاه بفرمایید . می­توانید شمارۀ همراهتان را  با پیامک بفرستید تا خواص عسل را از طریق پیامک دریافت فرمایید.

عسل نحل منفرد

شرکت تعاونی شهد نوشان شافی سپاهان

و شرکت پرورش زنبور عسل نحل منفرد    

دفتر مرکزی تهران : 02155902055 ، 09125393457

آدرس کارگاه : اصفهان نجف آباد خیابان شهید رجایی جنوبی کوی شهید ابوترابی - پلاک 31 

  
نویسنده : محمد منفرد ; ساعت ٧:۱٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٠/٢۳